Domácí pribináček 
3 porce
	- 100 ml smetany ke šlehání (min. 30%)
 
	- cukr krupice
 
	- 1/2 vanilkového cukru
 
	- 125 g plnotučného tvarohu ve vaničce
 
	- případně můžeme přidat i kakao
 
	- jahody nebo jiné ovoce
 
Tvaroh prošlehejte s vanilkovým cukrem, dle chuti oslaďte krupicovým cukrem a nechte chvilku stát, aby se cukr rozpustil. Mezitím do tuha ušlehejte smetanu a opatrně ji vmíchejte k tvarohu. Jahody nebo jiné ovoce omyjte a nakrájejte na drobné kostičky. Krém a ovoce rozdělte do mističek, nechte chvilku vychladit a podávejte.
Dobrou chuť vám přejí kulináři, kterým se recept moc povedl!
Autoři: SVČ Rosice Rubiko